شستشوی لکه سس با آمونیاک
پس از شستشوی لکه سس که در مقالات قبلی انجام شد ،در این مقاله با استفاده از آمونیاک نحوه قالیشویی این نوع لکه هارا خواهیم آموخت.
در مقالات اخیر خواندیم که لکه ی سس گوجه و سس های رنگی را با استفاده از سرکه سفید شستشوی سطحی کرده و سپس با آبلیمو آثار لکه را پاک کنیم.
اما در برخی مواقع ممکن است لکه با مواد پاک کننده خانگی بالا پاک نشود بنابراین در این مطلب پاک کننده های دیگری نیز ارائه میشود تا اگر با هرنوع لکه ای روبه رو شدیم بتوانیم به راحتی قالیشویی را انجام دهیم.
آمونیاک یکی از پاک کننده های ارازن تر و موثرتر نسبت به مواد پاک کننده است و همچنین اثر قوی تری دارد.(به نوعی خاصیت سفیدکنندگی نیز دارد)
آمونیاک برای پاک کردن لکه های سخت تر مناسب است.
به راحتی میتوان آمونیاک رقیق را روی انواع لکه های سس ریخت و شستشو داد.
مواد مورد نیاز:
- آمونیاک رقیق شده
- اب
- پارچه پنبه ای
آمونیاک که رقیق شده را روی لکه ریخته و اجازه دهید مدتی روی لکه بنشیند.
سپس با پارچه روی این محدوده بکشید و این قسمت را شستشو دهید.
با استفاده از آب معمولی محدوده ی لکه را شستشو دهید و با پارچه ای جدید خشک کنید.(ابتدا پارچه را روی این قسمت بگذارید تا رطوبت را کاملا جذب کند.)
جهت شستشوی لکه ی سس غذا از جمله : سس پاستا،سس لازانیا،سس ماکارونی و...قسمت مورد نظر را از آمونیاک سیراب کنید و بگذارید چند دقیقه روی لکه بماند .
در این مرحله رنگ لکه کاملا پاک میشود در ادامه باید به شستشو و از بین بردن آثار لکه بپردازید.
با آب معمولی قالیشویی انجام دهید و با پارچه ای این قسمت را خشک کنید.
نکات مهم:
- در حین شستشو حتما از دستکش استفاده کنید زیرا ممکن است آمونیاک به دست اسیب وارد کند.
- مراقب باشید مواد پاک کننده ای که به کار میبرید اطراف فرش نریزد از جمله : کفپوش و پارکت و..ممکن است واکنش نشان دهد.
- قبل از استفاده از پاک کننده ها و قالیشویی،حتما این مواد را در گوشه ای دور از دسترس امتحان کنید.
"واحد تحقیق و توسعه قالیشویی ادیب"